Për të komunikuar me përdoruesin ju lutem fillimisht kyçuni!

×
Kyçu

Fillo kërkimin në platformë

Regjionet

Të Gjitha

Prishtinë

Pejë

Prizren

Ferizaj

Gjilan

Gjakovë

Deçan

Gllogoc

Dragash

Istog

Kaçanik

Klinë

Fushë Kosovë

Kamenicë

Leposaviq

Lipjan

Obiliq

Rahovec

Podujevë

Skënderaj

Shtime

Shtërpcë

Suharekë

Viti

Vushtrri

Zubin Potok

Zveçan

Malishevë

Novobërdë

Mitrovicë e Veriut

Mitrovicë e Jugut

Junik

Hani i Elezit

Mamushë

Graçanicë

Ranillug

Partesh

Kllokot

Filtëro sipas

Emri

Data

Çmimi

Barishte & erëza

Drithëra

Pemë Frutore

Perime

Produkte blegtorale

Verëra & raki

Ofertat e fundit

Shiko ne hartë

Djathë

6€

Shes

Djath i pasterelizuar

PaketimiKuti

Sasia10kg

OrigjinaLipjan

KontaktQumeshtore

Data e paraqitjes2022 Aug 25

Dardha

044585082€

Shes

Pekmez i bere nga dardha bio

PaketimiKavanoz

Sasia1Kg

OrigjinaVushtrri

KontaktSabile

Data e paraqitjes2022 Feb 28

Djathë

I negociueshëm

Shes

Djath dhe produke te ndryshme te qumeshtit , 100% Bio Nr kontaktues : 044-848-769 044-981-168

PaketimiKuti

Sasia1kg

OrigjinaLipjan

KontaktQumeshtore

Data e paraqitjes2022 Feb 06

Kumbulla

3€ / I negociueshëm

Shes

Shes pestil kumbulle me kumbulla natyrale

PaketimiKavanoz

Sasia1Kg

OrigjinaVushtrri

KontaktLeni

Data e paraqitjes2022 Jan 19

Ajkë

2.5€

Shes

Qumështore Buja me produkte 100% te fresketa dhe natyrale

PaketimiKavanoz

Sasia1kg

OrigjinaLipjan

KontaktQumeshtore

Data e paraqitjes2022 Jan 14

Pulë

5€

Shes

pula te katunit

PaketimiNegociueshëm

Sasia1000kg

OrigjinaKamenicë

KontaktDitar

Data e paraqitjes2021 Nov 24

Pulë

5€

Shes

pula te katunit

PaketimiNegociueshëm

Sasia1000Kg

OrigjinaKamenicë

KontaktDitar

Data e paraqitjes2021 Nov 24

Kumbulla

I negociueshëm

Shes

Çmimi për kg 0.80 € Kumbulla të shëndosha, të rritura pa stimulues

Paketimi

Sasia

Origjina

KontaktSadri

Data e paraqitjes2021 Aug 28

Kumbulla

I negociueshëm

Shes

Çmimi për kg 0.80 € Kumbulla të shëndosha, të rritura pa stimulues

Paketimi

Sasia

Origjina

KontaktSadri

Data e paraqitjes2021 Aug 28

Aroni

3€

Shes

Kemi ne shitje aronia, Jane te kultivuar ajer te paster qmimi per kg 3 euro

PaketimiKuti

Sasia500Kg

OrigjinaShtërpcë

KontaktBujar

Data e paraqitjes2021 Aug 10

Pjeshkë

1500€

Shes

Pjeshka qe qke me te. Si kto tpejes mo burr :P

PaketimiKuti

Sasia1500kg

OrigjinaPejë

KontaktHasbie

Data e paraqitjes2021 Aug 04

Bornicë e zezë

5€

Shes

Boronic mali e paster

PaketimiKuti

Sasia500Kg

OrigjinaShtërpcë

KontaktEmrush

Data e paraqitjes2021 Jul 28

Mjaltë

15€

Shes

Mjalt Bagremi 100% Natyror nga malet e fshatit Billushë -Kushtrim

PaketimiKavanoz

Sasia1kg

OrigjinaKosova

KontaktShqipe

Data e paraqitjes2021 Jun 27

Domatina

3€

Blej

Shesim të gjitha llojet e Turshiave (Zaire) reçela,kompota,pinxhur etje.Te gjith te interesuarit mund të lajmërohen ne Face-Book Instagaram...

PaketimiKavanoz

Sasia1Kg

OrigjinaPrishtinë

KontaktLeonora

Data e paraqitjes2021 Jun 15

Qershi

3€

Blej

Turshia sezonale ,kompota të pemëve të ndryshme,reçela,pinxhur e Zire te ndryshme

PaketimiKavanoz

Sasia1kg

OrigjinaKosova

KontaktLeonora

Data e paraqitjes2021 Jun 15

Vezë

5€

Blej

Shiten vezë të pulave bio nga kullosa, nga racat: orpington dhe rhode island dhe pula fshati (racë e...

PaketimiNegociueshëm

Sasia300kg

OrigjinaGllogoc

KontaktDiar

Data e paraqitjes2021 Jun 14

Dredhëz

3.00€

Shes

Recel dhe Pestil luleshtrydhe bio, i sapo prodhuar

PaketimiNegociueshëm

Sasia1000Kg

OrigjinaSuharekë

KontaktMiradije

Data e paraqitjes2021 Jun 14

Dredhëz

1€ / I negociueshëm

Shes

Dredhza Zenga Albion Clary

PaketimiKuti

Sasia2000Kg

OrigjinaKosova

KontaktVisar

Data e paraqitjes2021 Jun 13

Vezë

5€

Shes

Vezë të fellenzave

PaketimiKuti

Sasia30kg

OrigjinaMitrovicë e Jugut

KontaktBlendor

Data e paraqitjes2021 Jun 12

Pjepër

I negociueshëm

Shes

5 ari me pjeper

PaketimiNegociueshëm

Sasia50kg

OrigjinaGllogoc

KontaktBlerina

Data e paraqitjes2021 Jun 11

Sallatë e gjelbër

0.25€ / I negociueshëm

Shes

Shes sallate te gjelber(marolle) Te fresket pa pesticide Qmimi i volitshem cilesi e larte.

PaketimiNegociueshëm

Sasia20003kg

OrigjinaKosova

KontaktZeqir

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Spec peza

0.00€ / I negociueshëm

Shes

Spec i kuq per Hajvar dhe turshi me super kualitet te garantuar agrovegeta[email protected] 044400289

PaketimiNegociueshëm

Sasia40.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Kungulleshë

0.00€ / I negociueshëm

Shes

Kungulleshe me super kualitet te garantuar / agrovegetab[email protected]/ 044400289

PaketimiNegociueshëm

Sasia40.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Spec poqe e verdhë

0.95€ / I negociueshëm

Shes

Spec me super kualitet te garantuar / agrovegetab[email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia20.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Domatina

1.70€ / I negociueshëm

Shes

Domatina me super kualitet te garantuar / agrovegetab[email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia30.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Domate

0.55€ / I negociueshëm

Shes

Domate me super kualitet te garantuar / agrovegetab[email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia50.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Sallatë e gjelbër

0.25€ / I negociueshëm

Shes

Sallate e gjelbert(marolle) e fresket e rritur ne ambient te jashtem krejtesisht bio pa kimikale Ofrojme me shumice...

PaketimiNegociueshëm

Sasia2000kg

OrigjinaKosova

KontaktZeqir

Data e paraqitjes2021 Jun 09

Domate

0.60€ / I negociueshëm

Blej

Qmimet jon sipas marrveshjes edhe sasis

PaketimiNegociueshëm

Sasia100Kg

OrigjinaKosova

KontaktLimon

Data e paraqitjes2021 Jun 07

Qumësht

1€ / I negociueshëm

Shes

Qushmt te Dhis se kuqe 100% natyral

PaketimiNegociueshëm

Sasia30L

OrigjinaGllogoc

KontaktFaton

Data e paraqitjes2021 Jun 07

Vezë

6€

Shes

Vezë të freskta bio nga ferma e pulave Zogu

PaketimiKuti

Sasia5kg

OrigjinaGllogoc

KontaktLavdim

Data e paraqitjes2021 Jun 05

Vezë

6€

Shes

Vezë të freskta bio nga ferma e pulave Zogu

PaketimiKuti

Sasia5kg

OrigjinaKosova

KontaktLavdim

Data e paraqitjes2021 Jun 05

Vezë

6€

Blej

Vezë të freskta bio nga ferma e pulave Zogu

PaketimiKuti

Sasia5kg

OrigjinaGllogoc

KontaktLavdim

Data e paraqitjes2021 Jun 05

Bornicë e zezë

6€

Shes

Boronica, variateti DUKE.

PaketimiNegociueshëm

Sasia200kg

OrigjinaDeçan

KontaktArif

Data e paraqitjes2021 Jun 04

Pulë

15€

Shes

Pula fshati bio

PaketimiQese

Sasia100Kg

OrigjinaGllogoc

KontaktArben

Data e paraqitjes2021 Jun 02

Kackavall

10€ / I negociueshëm

Shes

100 bio ,nga qumeshti i pasterizuar i lopes

PaketimiNegociueshëm

Sasia30Kg

OrigjinaPejë

KontaktJehona

Data e paraqitjes2021 Jun 01

Qumësht

1€

Blej

Qumsht i dhis

PaketimiNegociueshëm

Sasia8L

OrigjinaSuharekë

KontaktBardhyl

Data e paraqitjes2021 May 31

Dredhëz

1€ / I negociueshëm

Shes

Dredhza sezonale fillojm ne treg nga 20 Qershori lloji dredhzes Alba Albion Zenga

PaketimiNegociueshëm

Sasia2000kg

OrigjinaKosova

KontaktVisar

Data e paraqitjes2021 May 31

Mjaltë

10€

Blej

Shitet mjalti i luleve radhiqe

PaketimiKavanoz

Sasia100kg

OrigjinaKosova

KontaktDaut

Data e paraqitjes2021 May 26

Pemë Frutore

1.5€

Shes

Shesim dredheza te fresketa me sasi dhe paketime sipas kërkesës. Na kontaktoni në: 044641583

PaketimiKuti

Sasia200Kg

OrigjinaGjakovë

KontaktShkurte

Data e paraqitjes2021 May 25

Vezë

0.20€

Shes

Veze te freksta 100% bio nga pulat e katunit, te cilat kullosin ne natyre te lire. Me garancion

PaketimiNegociueshëm

Sasia1Kg

OrigjinaPodujevë

Kontakt045 932 297

Data e paraqitjes2021 May 24

Pulë

4.50€

Shes

Gjel deti (qura) të rritura me ushqim organik dhe në kullosa me një shije të veqantë të mishit...

PaketimiNegociueshëm

Sasia300Kg

OrigjinaObiliq

KontaktXhelal

Data e paraqitjes2021 May 23

Spec i dukagjinit

2.50€ / I negociueshëm

Shes

Disa nga produktet tona, te gjitha bio dhe te perpunuara ne menyre tradicionale

PaketimiNegociueshëm

Sasia20kg

OrigjinaSuharekë

KontaktMiradije

Data e paraqitjes2021 May 21

Qepë të reja

1€

Shes

Shesim qepë të reja për më informata na kontaktoni ne 044 925 781

PaketimiNegociueshëm

Sasia1kg

OrigjinaVushtrri

KontaktMustafë

Data e paraqitjes2021 May 20

Qepë të reja

1€ / I negociueshëm

Shes

Qepë të reja

PaketimiNegociueshëm

Sasia1kg

OrigjinaVushtrri

KontaktMustafë

Data e paraqitjes2021 May 20

Mjedër

3€

Shes

Kam Mjeder Miker per shitje. Kontaktoni permes chat ose telefonit per porosi: +383 49 929 179

PaketimiKuti

Sasia10kg

OrigjinaShtërpcë

KontaktXhemshir

Data e paraqitjes2021 May 20

Bornicë e zezë

3€ / I negociueshëm

Shes

Kam 6 ton boronice te malit (e zeze) per shitje. Boronicat jane te ngrira. Sasia minimale e shitjes...

PaketimiThes

Sasia6000kg

OrigjinaShtërpcë

KontaktEmrush

Data e paraqitjes2021 May 20

Hudhër

1€ / I negociueshëm

Shes

Gjethe hudhre te malit. Ky eshte nje produkt organik i fresket, i gatshem per shitje. Me kontaktoni ne...

PaketimiThes

Sasia500kg

OrigjinaShtërpcë

KontaktEmrush

Data e paraqitjes2021 May 20

Djathë

3€ / I negociueshëm

Shes

Kemi qingja për të shitur !

PaketimiKuti

Sasia40kg

OrigjinaKosova

KontaktIsuf

Data e paraqitjes2021 May 19

Mjaltë

15€

Shes

Shesim keto lloje te mjaltit: -Mjalte Bagremi -Mjalte Livadhi -Mjalte Geshtenje

PaketimiKavanoz

Sasia50Kg

OrigjinaGjakovë

KontaktHasan

Data e paraqitjes2021 May 18

Grurë

0.32€ / I negociueshëm

Shes

Shesim miell te TIPEVE te ndryshme, sipas kerkeses suaj.

PaketimiThes

Sasia5000kg

OrigjinaKosova

KontaktAfrim

Data e paraqitjes2021 May 17

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga