main-image

Kthehu

Profili

Afrim Krasniqi

Peçan, Suharekë

+38349286334

Lista e njoftimeve te Afrim

Grurë

0.32€ / I negociueshëm

Shes

Shesim miell te TIPEVE te ndryshme, sipas kerkeses suaj.

PaketimiThes

Sasia5000kg

OrigjinaKosova

KontaktAfrim

Data e paraqitjes2021 May 17

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga