main-image

Kthehu

Profili

Zeqir Sofra

Tërrnjë, Suharekë

+38349182197

Lista e njoftimeve te Zeqir

Sallatë e gjelbër

0.25€ / I negociueshëm

Shes

Shes sallate te gjelber(marolle) Te fresket pa pesticide Qmimi i volitshem cilesi e larte.

PaketimiNegociueshëm

Sasia20003kg

OrigjinaKosova

KontaktZeqir

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Sallatë e gjelbër

0.25€ / I negociueshëm

Shes

Sallate e gjelbert(marolle) e fresket e rritur ne ambient te jashtem krejtesisht bio pa kimikale Ofrojme me shumice...

PaketimiNegociueshëm

Sasia2000kg

OrigjinaKosova

KontaktZeqir

Data e paraqitjes2021 Jun 09

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga