main-image

Kthehu

Profili

Slavisa Rajcic

Rruga:

044533439

Lista e njoftimeve te Slavisa

Sir

5€

Shes

Prodajem kozji sir i surutku. Najmanja kolicina prodaje je 2 kg. Dnevna proizvodna kolicina je 10kg, a godisna...

PaketimiSa dogovorom

Sasia10kg

OrigjinaParteš

KontaktSlavisa

Data e paraqitjes2021 May 14

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga