main-image

Kthehu

Profili

045 932 297 Muhameti

Rruga:

Lista e njoftimeve te 045 932 297

Vezë

0.20€

Shes

Veze te freksta 100% bio nga pulat e katunit, te cilat kullosin ne natyre te lire. Me garancion

PaketimiNegociueshëm

Sasia1Kg

OrigjinaPodujevë

Kontakt045 932 297

Data e paraqitjes2021 May 24

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga