main-image

Kthehu

Profili

Ditar Kryeziu

Lista e njoftimeve te Ditar

Pulë

5€

Shes

pula te katunit

PaketimiNegociueshëm

Sasia1000kg

OrigjinaKamenicë

KontaktDitar

Data e paraqitjes2021 Nov 24

Pulë

5€

Shes

pula te katunit

PaketimiNegociueshëm

Sasia1000Kg

OrigjinaKamenicë

KontaktDitar

Data e paraqitjes2021 Nov 24

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga