main-image

Kthehu

Profili

Agro Vegetables

Rruga:

044400289

Lista e njoftimeve te Agro

Spec peza

0.00€ / I negociueshëm

Shes

Spec i kuq per Hajvar dhe turshi me super kualitet te garantuar [email protected] 044400289

PaketimiNegociueshëm

Sasia40.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Kungulleshë

0.00€ / I negociueshëm

Shes

Kungulleshe me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiNegociueshëm

Sasia40.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Spec poqe e verdhë

0.95€ / I negociueshëm

Shes

Spec me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia20.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Domatina

1.70€ / I negociueshëm

Shes

Domatina me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia30.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Domate

0.55€ / I negociueshëm

Shes

Domate me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia50.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga