main-image

Kthehu

Profili

Leonora Morina

Lista e njoftimeve te Leonora

Domatina

3€

Blej

Shesim të gjitha llojet e Turshiave (Zaire) reçela,kompota,pinxhur etje.Te gjith te interesuarit mund të lajmërohen ne Face-Book Instagaram...

PaketimiKavanoz

Sasia1Kg

OrigjinaPrishtinë

KontaktLeonora

Data e paraqitjes2021 Jun 15

Qershi

3€

Blej

Turshia sezonale ,kompota të pemëve të ndryshme,reçela,pinxhur e Zire te ndryshme

PaketimiKavanoz

Sasia1kg

OrigjinaKosova

KontaktLeonora

Data e paraqitjes2021 Jun 15

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga