main-image

Kthehu

Profili

Miradije Kabashi

Rruga:Brezi Artë, Studençan, Suharekë

+38345956620

Lista e njoftimeve te Miradije

Dredhëz

3.00€

Shes

Recel dhe Pestil luleshtrydhe bio, i sapo prodhuar

PaketimiNegociueshëm

Sasia1000Kg

OrigjinaSuharekë

KontaktMiradije

Data e paraqitjes2021 Jun 14

Spec i dukagjinit

2.50€ / I negociueshëm

Shes

Disa nga produktet tona, te gjitha bio dhe te perpunuara ne menyre tradicionale

PaketimiNegociueshëm

Sasia20kg

OrigjinaSuharekë

KontaktMiradije

Data e paraqitjes2021 May 21

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga