main-image

Kthehu

Profili

Mustafë Haradinaj

Rruga:Myrvete Haradinaj

044925781

Lista e njoftimeve te Mustafë

Qepë të reja

1€

Shes

Shesim qepë të reja për më informata na kontaktoni ne 044 925 781

PaketimiNegociueshëm

Sasia1kg

OrigjinaVushtrri

KontaktMustafë

Data e paraqitjes2021 May 20

Qepë të reja

1€ / I negociueshëm

Shes

Qepë të reja

PaketimiNegociueshëm

Sasia1kg

OrigjinaVushtrri

KontaktMustafë

Data e paraqitjes2021 May 20

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga