main-image

Kthehu

Profili

Emrush Azizi

Rruga:Brod

0038344500223

Lista e njoftimeve te Emrush

Bornicë e zezë

5€

Shes

Boronic mali e paster

PaketimiKuti

Sasia500Kg

OrigjinaShtërpcë

KontaktEmrush

Data e paraqitjes2021 Jul 28

Bornicë e zezë

3€ / I negociueshëm

Shes

Kam 6 ton boronice te malit (e zeze) per shitje. Boronicat jane te ngrira. Sasia minimale e shitjes...

PaketimiThes

Sasia6000kg

OrigjinaShtërpcë

KontaktEmrush

Data e paraqitjes2021 May 20

Hudhër

1€ / I negociueshëm

Shes

Gjethe hudhre te malit. Ky eshte nje produkt organik i fresket, i gatshem per shitje. Me kontaktoni ne...

PaketimiThes

Sasia500kg

OrigjinaShtërpcë

KontaktEmrush

Data e paraqitjes2021 May 20

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga