main-image

Kthehu

Profili

Xhemshir Ismaili

Rruga:Brod

+383 49 929 179

Lista e njoftimeve te Xhemshir

Mjedër

3€

Shes

Kam Mjeder Miker per shitje. Kontaktoni permes chat ose telefonit per porosi: +383 49 929 179

PaketimiKuti

Sasia10kg

OrigjinaShtërpcë

KontaktXhemshir

Data e paraqitjes2021 May 20

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga