main-image

Kthehu

Ajkë

Shes

2.5€

Varieteti: Ajkë

Sasia e disponueshme: 1 kg

Paketimi: Kavanoz

Qyteti: Lipjan

Çmimi: 2.5€ / kg netto

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Qumështore Buja me produkte 100% te fresketa dhe natyrale

Lokacioni

Lipjan , , Rruga:Zukëbuja-Bujan

Të ngjashme

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga