main-image

Kthehu

Aroni

Shes

3€

Varieteti: Aroni

Sasia e disponueshme: 500 kg

Paketimi: Kuti

Qyteti: Shtërpcë

Çmimi: 3€ / kg netto

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Kemi ne shitje aronia, Jane te kultivuar ajer te paster qmimi per kg 3 euro

Lokacioni

Shtërpcë , 73000 , Fshati: Brod, Shtërpcë

Të ngjashme

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga