main-image

Kthehu

Bornicë e zezë

Shes

5€

Varieteti: Bornicë e zezë

Sasia e disponueshme: 500 kg

Paketimi: Kuti

Qyteti: Shtërpcë

Çmimi: 5€ / kg netto

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Boronic mali e paster

Lokacioni

Shtërpcë , 73000 , Rruga:Brod

Të ngjashme

Bornicë e zezë

6€

Shes

Boronica, variateti DUKE.

PaketimiNegociueshëm

Sasia200kg

OrigjinaDeçan

KontaktArif

Data e paraqitjes2021 Jun 04

Bornicë e zezë

3€ / I negociueshëm

Shes

Kam 6 ton boronice te malit (e zeze) per shitje. Boronicat jane te ngrira. Sasia minimale e shitjes...

PaketimiThes

Sasia6000kg

OrigjinaShtërpcë

KontaktEmrush

Data e paraqitjes2021 May 20

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga