main-image

Kthehu

Dardha

Shes

044585082€

Varieteti: Dardha

Sasia e disponueshme: 1 Kg

Paketimi: Kavanoz

Qyteti: Vushtrri

Çmimi: 044585082€ / Kg netto

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Pekmez i bere nga dardha bio

Lokacioni

Vushtrri , , Rruga:Abedin Gjaka

Të ngjashme

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga