main-image

Kthehu

Djathë

Shes

3€ / I negociueshëm

Varieteti: Djathë

Sasia e disponueshme: 40 Kg

Paketimi: Kuti

Qyteti: Kosova

Çmimi: 3€ / Kg / I negociueshëm

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Kemi qingja për të shitur !

Lokacioni

Shtërpcë , 73000 , Fshati: Biti, Shterpcë

Të ngjashme

Djathë

Shes

Djath dhe produke te ndryshme te qumeshtit , 100% Bio Nr kontaktues : 044-848-769 044-981-168

PaketimiKuti

Sasia1kg

OrigjinaLipjan

KontaktQumeshtore

Data e paraqitjes2022 Feb 06

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga