main-image

Kthehu

Domate

Blej

0.60€ / I negociueshëm

Varieteti: Domate

Sasia e disponueshme: 100 Kg

Paketimi: Negociueshëm

Qyteti: Kosova

Çmimi: 0.60€ / Kg netto / I negociueshëm

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Qmimet jon sipas marrveshjes edhe sasis

Të ngjashme

Domate

0.55€ / I negociueshëm

Blej

Domate me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia50.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga