main-image

Kthehu

Domatina

Blej

3€

Varieteti: Domatina

Sasia e disponueshme: 1 kg

Paketimi: Kavanoz

Qyteti: Prishtinë

Çmimi: 3€ / kg netto

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Shesim të gjitha llojet e Turshiave (Zaire) reçela,kompota,pinxhur etje.Te gjith te interesuarit mund të lajmërohen ne Face-Book Instagaram faqja Lenkacook dhe ne nr e tel.+383-45-329-859

Të ngjashme

Domatina

1.70€ / I negociueshëm

Blej

Domatina me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia30.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Domate

0.55€ / I negociueshëm

Blej

Domate me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia50.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Domate

0.60€ / I negociueshëm

Blej

Qmimet jon sipas marrveshjes edhe sasis

PaketimiNegociueshëm

Sasia100Kg

OrigjinaKosova

KontaktLimon

Data e paraqitjes2021 Jun 07

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga