main-image

Kthehu

Domatina

Shes

1.70€ / I negociueshëm

Varieteti: Domatina

Sasia e disponueshme: 30.000 kg

Paketimi: Kuti

Qyteti: Kosova

Çmimi: 1.70€ / kg gross / I negociueshëm

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Domatina me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

Lokacioni

Lipjan , , Rruga:

Të ngjashme

Domatina

3€

Shes

Shesim të gjitha llojet e Turshiave (Zaire) reçela,kompota,pinxhur etje.Te gjith te interesuarit mund të lajmërohen ne Face-Book Instagaram...

PaketimiKavanoz

Sasia1Kg

OrigjinaPrishtinë

KontaktLeonora

Data e paraqitjes2021 Jun 15

Domate

0.55€ / I negociueshëm

Shes

Domate me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia50.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Domate

0.60€ / I negociueshëm

Shes

Qmimet jon sipas marrveshjes edhe sasis

PaketimiNegociueshëm

Sasia100Kg

OrigjinaKosova

KontaktLimon

Data e paraqitjes2021 Jun 07

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga