main-image

Kthehu

Pemë Frutore

Shes

1.5€

Varieteti: Pemë Frutore

Sasia e disponueshme: 200 Kg

Paketimi: Kuti

Qyteti: Gjakovë

Çmimi: 1.5€ / Kg netto

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Shesim dredheza te fresketa me sasi dhe paketime sipas kërkesës. Na kontaktoni në: 044641583

Lokacioni

Gjakovë , 50000 , Fshati Babaj i Bokes, Gjakove

Të ngjashme

Dardha

044585082€

Shes

Pekmez i bere nga dardha bio

PaketimiKavanoz

Sasia1Kg

OrigjinaVushtrri

KontaktSabile

Data e paraqitjes2022 Feb 28

Kumbulla

3€ / I negociueshëm

Shes

Shes pestil kumbulle me kumbulla natyrale

PaketimiKavanoz

Sasia1Kg

OrigjinaVushtrri

KontaktLeni

Data e paraqitjes2022 Jan 19

Kumbulla

Shes

Çmimi për kg 0.80 € Kumbulla të shëndosha, të rritura pa stimulues

Paketimi

Sasia

Origjina

KontaktSadri

Data e paraqitjes2021 Aug 28

Kumbulla

Shes

Çmimi për kg 0.80 € Kumbulla të shëndosha, të rritura pa stimulues

Paketimi

Sasia

Origjina

KontaktSadri

Data e paraqitjes2021 Aug 28

Aroni

3€

Shes

Kemi ne shitje aronia, Jane te kultivuar ajer te paster qmimi per kg 3 euro

PaketimiKuti

Sasia500Kg

OrigjinaShtërpcë

KontaktBujar

Data e paraqitjes2021 Aug 10

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga