main-image

Kthehu

Dredhëz

Shes

2€ / I negociueshëm

Varieteti: Dredhëz

Sasia e disponueshme: 4000 kg

Paketimi: Kuti

Qyteti: Gjakovë

Çmimi: 2€ / kg netto / I negociueshëm

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Shes dredhez te kualitetit te larte. Llojet e dredhezave: Alba dhe Albion. Per me shume informacione apo per porosi, kontakto ne chat.

Lokacioni

Gjakovë , 50000 , Rruga: Deshmoret e Lirise

Të ngjashme

Dredhëz

3.00€

Shes

Recel dhe Pestil luleshtrydhe bio, i sapo prodhuar

PaketimiNegociueshëm

Sasia1000Kg

OrigjinaSuharekë

KontaktMiradije

Data e paraqitjes2021 Jun 14

Dredhëz

1€ / I negociueshëm

Shes

Dredhza Zenga Albion Clary

PaketimiKuti

Sasia2000Kg

OrigjinaKosova

KontaktVisar

Data e paraqitjes2021 Jun 13

Dredhëz

1€ / I negociueshëm

Shes

Dredhza sezonale fillojm ne treg nga 20 Qershori lloji dredhzes Alba Albion Zenga

PaketimiNegociueshëm

Sasia2000kg

OrigjinaKosova

KontaktVisar

Data e paraqitjes2021 May 31

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga