main-image

Kthehu

Grurë

Shes

0.32€ / I negociueshëm

Varieteti: Grurë

Sasia e disponueshme: 5000 kg

Paketimi: Thes

Qyteti: Kosova

Çmimi: 0.32€ / kg netto / I negociueshëm

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Shesim miell te TIPEVE te ndryshme, sipas kerkeses suaj.

Lokacioni

Suharekë , 23000 , Peçan, Suharekë

Të ngjashme

Misër

0.25€

Shes

Miser i kualitetit të lartë

PaketimiNegociueshëm

Sasia1000kg

OrigjinaRahovec

KontaktBanush

Data e paraqitjes2021 Apr 29

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga