main-image

Kthehu

Kackavall

Shes

10€ / I negociueshëm

Varieteti: Kackavall

Sasia e disponueshme: 30 Kg

Paketimi: Negociueshëm

Qyteti: Pejë

Çmimi: 10€ / Kg netto / I negociueshëm

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

100 bio ,nga qumeshti i pasterizuar i lopes

Të ngjashme

Kackavall

5€ / I negociueshëm

Shes

Chez Cana është shitore e produkteve bio, artizanale të punuara me kujdes nga fermerë me komponente vetëm natyrale....

PaketimiNegociueshëm

Sasia10Kg

OrigjinaKosova

KontaktMimoza

Data e paraqitjes2021 Apr 29

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga