main-image

Kthehu

Kungulleshë

Shes

0.00€ / I negociueshëm

Varieteti: Kungulleshë

Sasia e disponueshme: 40.000 kg

Paketimi: Negociueshëm

Qyteti: Kosova

Çmimi: 0.00€ / kg gross / I negociueshëm

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Kungulleshe me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

Lokacioni

Lipjan , , Rruga:

Të ngjashme

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga