main-image

Kthehu

Mjaltë

Shes

15€

Varieteti: Mjaltë

Sasia e disponueshme: 50 Kg

Paketimi: Kavanoz

Qyteti: Gjakovë

Çmimi: 15€ / Kg netto

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Shesim keto lloje te mjaltit: -Mjalte Bagremi -Mjalte Livadhi -Mjalte Geshtenje

Lokacioni

Gjakovë , 50000 , Rruga:Dugagjini, Gjakovë

Të ngjashme

Mjaltë

15€

Shes

Mjalt Bagremi 100% Natyror nga malet e fshatit Billushë -Kushtrim

PaketimiKavanoz

Sasia1kg

OrigjinaKosova

KontaktShqipe

Data e paraqitjes2021 Jun 27

Mjaltë

10€

Shes

Shitet mjalti i luleve radhiqe

PaketimiKavanoz

Sasia100kg

OrigjinaKosova

KontaktDaut

Data e paraqitjes2021 May 26

Mjaltë

10€ / I negociueshëm

Shes

Posedoj mjalte: 1. Bagrene 2. Geshtenje 3.Propolis 4. Qumesht i bletes, etj.

PaketimiKavanoz

Sasia100kg

OrigjinaGjakovë

KontaktFilan

Data e paraqitjes2021 May 12

Mjaltë

15€ / I negociueshëm

Shes

Mjalte cilësore e bjeshkeve te Sharrit (1800m), livadhit, bagremit, pishes, geshtenjes.

PaketimiKavanoz

Sasia1000kg

OrigjinaViti

KontaktXheni

Data e paraqitjes2021 May 11

Mjaltë

15€ / I negociueshëm

Shes

Kavanozi i mjaltit vjen me 1 Kg mjalt.Kemi sasi ne dispozicion rreth 350 Kg

PaketimiNegociueshëm

Sasia350Kg

OrigjinaKosova

KontaktFation

Data e paraqitjes2021 Apr 29

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga