main-image

Kthehu

Mjedër

Shes

3€

Varieteti: Mjedër

Sasia e disponueshme: 10 kg

Paketimi: Kuti

Qyteti: Shtërpcë

Çmimi: 3€ / kg gross

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Kam Mjeder Miker per shitje. Kontaktoni permes chat ose telefonit per porosi: +383 49 929 179

Lokacioni

Shtërpcë , 73000 , Rruga:Brod

Të ngjashme

Mjedër

5€

Shes

Voćni sirup od maline.

PaketimiSa dogovorom

Sasia1L

OrigjinaKosova

KontaktSharr

Data e paraqitjes2021 Apr 29

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga