main-image

Kthehu

Pjepër

Shes

Varieteti: Pjepër

Sasia e disponueshme: 50 kg

Paketimi: Negociueshëm

Qyteti: Gllogoc

Çmimi: I

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

5 ari me pjeper

Lokacioni

Gllogoc , , Rruga:

Të ngjashme

Domatina

3€

Shes

Shesim të gjitha llojet e Turshiave (Zaire) reçela,kompota,pinxhur etje.Te gjith te interesuarit mund të lajmërohen ne Face-Book Instagaram...

PaketimiKavanoz

Sasia1Kg

OrigjinaPrishtinë

KontaktLeonora

Data e paraqitjes2021 Jun 15

Sallatë e gjelbër

0.25€ / I negociueshëm

Shes

Shes sallate te gjelber(marolle) Te fresket pa pesticide Qmimi i volitshem cilesi e larte.

PaketimiNegociueshëm

Sasia20003kg

OrigjinaKosova

KontaktZeqir

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Spec peza

0.00€ / I negociueshëm

Shes

Spec i kuq per Hajvar dhe turshi me super kualitet te garantuar [email protected] 044400289

PaketimiNegociueshëm

Sasia40.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Kungulleshë

0.00€ / I negociueshëm

Shes

Kungulleshe me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiNegociueshëm

Sasia40.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Spec poqe e verdhë

0.95€ / I negociueshëm

Shes

Spec me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia20.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga