main-image

Kthehu

Sallatë e gjelbër

Shes

0.25€ / I negociueshëm

Varieteti: Sallatë e gjelbër

Sasia e disponueshme: 20003 Kg

Paketimi: Negociueshëm

Qyteti: Kosova

Çmimi: 0.25€ / Kg netto / I negociueshëm

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Shes sallate te gjelber(marolle) Te fresket pa pesticide Qmimi i volitshem cilesi e larte.

Lokacioni

Suharekë , 23000 , Tërrnjë, Suharekë

Të ngjashme

Domatina

3€

Shes

Shesim të gjitha llojet e Turshiave (Zaire) reçela,kompota,pinxhur etje.Te gjith te interesuarit mund të lajmërohen ne Face-Book Instagaram...

PaketimiKavanoz

Sasia1Kg

OrigjinaPrishtinë

KontaktLeonora

Data e paraqitjes2021 Jun 15

Pjepër

Shes

5 ari me pjeper

PaketimiNegociueshëm

Sasia50kg

OrigjinaGllogoc

KontaktBlerina

Data e paraqitjes2021 Jun 11

Spec peza

0.00€ / I negociueshëm

Shes

Spec i kuq per Hajvar dhe turshi me super kualitet te garantuar [email protected] 044400289

PaketimiNegociueshëm

Sasia40.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Kungulleshë

0.00€ / I negociueshëm

Shes

Kungulleshe me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiNegociueshëm

Sasia40.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Spec poqe e verdhë

0.95€ / I negociueshëm

Shes

Spec me super kualitet te garantuar / [email protected]/ 044400289

PaketimiKuti

Sasia20.000kg

OrigjinaKosova

KontaktAgro

Data e paraqitjes2021 Jun 10

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga