main-image

Kthehu

Sir

Shes

3€

Varieteti: Sir

Sasia e disponueshme: 10 kg

Paketimi: Sa dogovorom

Qyteti: Parteš

Çmimi: 3€ / kg

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Prodajem domaci kravlji beli sir.

Lokacioni

Parteš , 60000 , Rruga: Donja Budriga

Të ngjashme

Djathë

Shes

Djath dhe produke te ndryshme te qumeshtit , 100% Bio Nr kontaktues : 044-848-769 044-981-168

PaketimiKuti

Sasia1kg

OrigjinaLipjan

KontaktQumeshtore

Data e paraqitjes2022 Feb 06

Ajkë

2.5€

Shes

Qumështore Buja me produkte 100% te fresketa dhe natyrale

PaketimiKavanoz

Sasia1kg

OrigjinaLipjan

KontaktQumeshtore

Data e paraqitjes2022 Jan 14

Qumësht

1€ / I negociueshëm

Shes

Qushmt te Dhis se kuqe 100% natyral

PaketimiNegociueshëm

Sasia30L

OrigjinaGllogoc

KontaktFaton

Data e paraqitjes2021 Jun 07

Kackavall

10€ / I negociueshëm

Shes

100 bio ,nga qumeshti i pasterizuar i lopes

PaketimiNegociueshëm

Sasia30Kg

OrigjinaPejë

KontaktJehona

Data e paraqitjes2021 Jun 01

Qumësht

1€

Shes

Qumsht i dhis

PaketimiNegociueshëm

Sasia8L

OrigjinaSuharekë

KontaktBardhyl

Data e paraqitjes2021 May 31

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga