main-image

Kthehu

Vezë

Shes

6€

Varieteti: Vezë

Sasia e disponueshme: 5 kg

Paketimi: Kuti

Qyteti: Gllogoc

Çmimi: 6€ / kg netto

Kyçu për të parë Shitësin

Përshkrimi

Vezë të freskta bio nga ferma e pulave Zogu

Lokacioni

Gllogoc , , Rruga:Komoran

Të ngjashme

Djathë

Shes

Djath dhe produke te ndryshme te qumeshtit , 100% Bio Nr kontaktues : 044-848-769 044-981-168

PaketimiKuti

Sasia1kg

OrigjinaLipjan

KontaktQumeshtore

Data e paraqitjes2022 Feb 06

Ajkë

2.5€

Shes

Qumështore Buja me produkte 100% te fresketa dhe natyrale

PaketimiKavanoz

Sasia1kg

OrigjinaLipjan

KontaktQumeshtore

Data e paraqitjes2022 Jan 14

Pulë

5€

Shes

pula te katunit

PaketimiNegociueshëm

Sasia1000kg

OrigjinaKamenicë

KontaktDitar

Data e paraqitjes2021 Nov 24

Pulë

5€

Shes

pula te katunit

PaketimiNegociueshëm

Sasia1000Kg

OrigjinaKamenicë

KontaktDitar

Data e paraqitjes2021 Nov 24

Mjaltë

15€

Shes

Mjalt Bagremi 100% Natyror nga malet e fshatit Billushë -Kushtrim

PaketimiKavanoz

Sasia1kg

OrigjinaKosova

KontaktShqipe

Data e paraqitjes2021 Jun 27

Partnerët

Tregu i gjelbër virtual AgromarketKS është zhvilluar në kuadër të projektit “Zhvillimi i komunitetit për përmirësim të mirëqenies dhe ndërtim të besimit” që mbështetet nga Agjencia për Bashkëpunim Ndërkombëtar e Japonisë (JICA) në mbështetje të fermerëve të dëmtuar nga pandemia e COVID-19. Projekti zbatohet nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7, kompania konsulente Sigma BMC dhe ka mbështetjen e qeverisjes lokale të komunës së Gjakovës, Suharekës, Shtërpces dhe Parteshit. Përfaqësuesit e komunave të përmendura dhe shoqatat e fermerëve në tre vitet e fundit janë trajnuar nga JICA dhe luajnë një rol të rëndësishëm në rrjetëzimin e fermerëve dhe mbështetjen e projekteve.

Mbështetur nga
Zbatuar nga